Previous Next

Van 28 april tot 16 september 2018 vindt in ZO Friesland in het kader van de Culturele Hoofdstad 2018 de kunstroute "Once In The Wetlands" plaats.

Middenin het moeraslandschap van de Rottige Meenthe, de habitat van de grote vuurvlinder en de otter, wordt op buiten- en binnenlocatie werk getoond van 23 bekende kunstenaars.

Previous Next

De dertiende Vijfhoekkunstroute is op 18, 19, 20 en 21 mei tijdens Pinksteren 

Op vrijdagavond 18 mei start om 19:45 een bonte muzikaal omlijste parade door de Vijfhoek met het thema 'ongeluk en bijgeloof'.

In het kader van het gegeven dat Leeuwarden in 2018 tot Culturele Hoofdstad van Europa is benoemd, heeft Dirk Hakze het initiatief genomen om een nieuwe editie in de reeks van The Colorfield Performance te ontwikkelen.

Het idee voor deze nieuwe editie van The Colorfield Performance CH 2018 is om in het jaar 2018 een Gesamtkunstwerk te maken met 400 kunstenaars. Anne-Greet List is aanwezig op 26 mei, om haar werk die dag daar neer te zetten. Het werk zal daar deze zomer blijven staan tot de veiling verkoop.

Previous Next

 

De kunstschouw streeft naar een laagdrempelig en breed publiek voor een jaarlijkse ontmoeting tussen professionele kunstenaars met hedendaagse en actuele kunst en bezoekers uit het gehele land en de buurlanden. De kunstschouw trekt jaarlijks naar schatting 15.000 bezoekers. Van 16 tot 24 juni 2018. Het werk van Anne-Greet List is te zien in de Pannekoekenmolen, Burgh Haamstede.